Och nu är det bokens layout som upptar min tid. Manuset är så gott som klart. Kanske det blir några små förändringar men annars känns det färdigt. Layouten däremot, den kommer att ta tid. Jag ändrar mig hela tiden. Tar bort eller lägger till bilder, citat, typsnitt, avstånd m m. Men det är så himla roligt och jag längtar efter varje stund av skapandet och funderandet.

Kanske jag inte vill att det ska ta slut? Kanske jag är lite orolig för att ge ut den och försöker förhala förloppet. Jag kan ju inte hålla på hur länge som helst. Så jag har satt ett datum för att den ska vara klar att skickas på provtryck.

Jag har haft några författare och kollegor som har läst manuset, vilket medfört olika åsikter. Viktigt är det dock att jag inte glömmer bort min vision och varför jag började skriva. Alla synpunkter har tacksamt tagits emot och jag har haft nytta av alla. Och så mycket jag lärt mig under denna tiden. Jag bara älskar det 🙂