Eller i alla fall en filt som är så där gosigt len och mjuk. Den ska jag ha för att svepa om mig när det blir kallt. Mannen i huset tycker att vi ska spara el och elda i kaminen istället. Och det är ju en bra tanke men det hinner bli kallt emellanåt. Filten ska också vara en symbol för vila och återhämtning, som ett snötäcke, som en fin vän sa till mig idag. Tänk på att du har processat i över två år nu, du behöver vila din hjärna, sa hon åt mig.

Så långt har jag inte tänkt, men så rätt hon har, inser jag. Nu lägger jag åter igen boken på hyllan ett tag och ägnar mig åt att andas in blommor med ljuvliga färger och skapa fina saker åt både mig själv och mina kunder. Just nu håller jag på med en folder åt en kund och jag känner redan hur bra den kommer bli 🙂

Igår är förbi. Idag är en ny dag som rymmer oändliga möjligheter. Min inre styrka ska hjälpa mig att göra det bästa av den.”

/ur Var morgon ny