Tog en lugn promenad istället för en powerwalk och upptäckte allt det vackra, höstens färger och den friska luften. Fick ny energi.

Det blev ca 2 veckors uppehåll, sedan gick det inte längre. Anledningen är att jag och min man bjöd ett par grannar på after work härom fredagen. Grannar säger jag fast de bor på en helt annan väg 🙂 Man säger så när man bor på landet.

Hur som helst, vi känner dem sedan tidigare då jag gjort hans hemsida för länge sedan. Mannen i fråga heter Bertil Quirin och är både författare och fotograf. Han har skrivit flera böcker bl a Gösta Johansson båtbyggare, Bohuslän i svartvitt och En alldeles särskild historia.

Vi hade en trevlig after work och jag berättade att jag håller på att skriva en bok, delvis en biografi. Han erbjöd sin hjälp att korrläsa och jag tackade självklart ja. ”Du vet inte vad du ger dig in på”, säger hans fru Marianne. Jag skrattar och säger att det är helt okej. Jag kan ta det.

Bertil tog sig an mitt manus och återkopplade. Jag kan bara säga att det är mycket nu 🙂 En del onödiga ord måste bort och jag behöver berätta mer, gestalta mer. Levandegöra omgivning, personer m m.

Så nu gör jag det och konstaterar att jag inte är en historieberättare direkt men jag gör så gott jag kan.